Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Fantastisk Åbningsdag i Lille Nyhavn

💚 Fantastisk Åbningsdag i Lille Nyhavn! 💚

Vi er glade for at kunne dele oplevelsen fra vores åbningsdag sidste fredag, hvor vi åbnede dørene til vores nyeste butik i det maleriske butiksfællesskab i Lille Nyhavn.

Det var en mindeværdig dag, der strakte sig fra kl. 10 om morgenen til kl. 22 om aftenen i anledning af Skanderborgs Lys-nat, som tiltrak mange glade gæster og NatureCell-kunder.

Et af dagens højdepunkter var kl. 18, hvor Allan og jeg havde fornøjelsen af at dele 50 eksklusive goodiebags ud til de første kunder i køen—en gestus, der blev modtaget med stor begejstring, da alle poserne var udleveret indenfor blot 3 minutter.

Vi ønsker at takke hver eneste person, der deltog og bidrog til at gøre åbningsdagen uforglemmelig. En særlig tak går til SockiSocki for at sponsorere strømper til goodiebags'ene.

Vores dygtige fotograf, Tina Sørensen, var også til stede for at forevige festlighederne, så disse øjeblikke kan gemmes for eftertiden.

Vi ser frem til at byde endnu flere kunder velkommen i butikken, hvor I kan opdage vores sortiment af CBD-hudpleje og CBD olier.

Besøg os snart i Lille Nyhavn eller lær mere om vores produkter og deres fordele på her på siden.

Vi glæder os til at se jer! 🛍️✨

 

 

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER