MEGET MERE END BARE HUDPLEJE

Velkommen til NatureCell – et pioner-brand med passion og en tro på at både naturen og vi selv har en indvirkning på vores krop og sind. Når du handler hos NatureCell er det os du møder; Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg. Vi driver og ejer NatureCell som vores passion, næsten som vores 6. og fælles ”barn”. Med mange års erfaring og viden om hampebranchen og CBDs gavnlige indvirkning på kroppen grundlagde Allan i 2018 NatureCell. “Jeg mente, at vi alle lovligt skulle have adgang til hampeplantens aktive stoffer, som man har brugt siden oldtiden - og jeg havde lyst at kæmpe for at få lov til at udvikle og sælge CBD-holdige hudplejeprodukter i Danmark.” siger Allan.

NatureCell blev derfor den første CBD-holdige hudplejeserie godkendt til salg i Danmark. NatureCell er et dansk firma og vi producerer i Danmark af certificeret højkvalitets industrihamp i nøje kombination med naturlige, økologiske ingredienser. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde med hudplejespecialister for at sikre din hud den absolut bedste pleje, uanset alder eller om du er mand eller kvinde. Når hele familien skal kunne bruge NatureCell stiller vi naturligt høje krav til ingredienser, derfor er vores produkter sammensat af økologiske, rene og naturlige ingredienser - så rene at de kan bruges af alle også selvom du er udfordret af sart og sensitiv hud.

Vi har altid haft en holdning til hvad vi putter i vores mund og smører på vores krop. Den holdning skinner igennem i alle vores produkter. Vi sælger nemlig kun produkter vi selv ønsker at bruge - hver dag - og som alle i vores familie kan tåle. Derfor indeholder serien heller ikke kunstig parfume, tilsætningsstoffer eller andre unødvendige ingredienser. NatureCell dufter derfor naturligt neutralt.

Vi har nøje valgt den støvede kønsneutrale grønne farve til vores emballager, så produkterne passer ind i ethvert badeværelse. Vores emballager har udviklet sig siden vores start og vi vil løbende tilpasse vores emballager, så at vi passer mest mulig på vores natur. Vi håber du har lyst at blive kunde hos os og at vi må hjælpe dig til en smuk hud i balance.

De skønneste hilsner
Lizbeth & Allan