Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

"Fra grimme til flotte hæle: Sådan forvandlede CBD-creme Heidis hæle"

Jeg har altid døjet med tørre hæle. Gået til fodbehandling, og det hjælper lige et par dage - men så er det tilbage. Jeg kan godt lide at gå rundt i bare tæer, men når de er lidt tørre og sprækker, kan de gøre ondt, og det bliver ofte værre, og jeg kommer til at pille i den ødelagte hud, og forværrer kun problemet endnu mere.

Min mand Jens mødte Lizbeth fra NatureCell til træning, og de kom til at tale om CBD-cremer, og hvad de kan gøre for huden. Jens udbrød ”kan de hjælpe på min kones grimme hæle? Så lover jeg at smøre dem hver dag!”

Lizbeth lovede, at CBD-cremen ville hjælpe, og Jens købte straks NatureCell CBD-fodcreme og begyndte at smøre mine fødder hver aften. Han tog dette billede af mine fødder, inden vi gik i gang med cremen.

Min mand Jens har smurt mine fødder hver aften, inden vi skulle i seng. Jeg synes, at cremen trænger nemt ind, og jeg kan mærke, hvordan mine fødder er mere bløde om morgenen, uden at være fedtede. Det er en behagelig oplevelse at mærke cremen. Jeg har ikke gjort så meget andet end at smøre fødderne ind om aften og følge denne rutine, hvilket jeg vil blive ved med.

Jeg har ikke været flov over mine hæle, men jeg synes, at det er dejligt, at de er blevet så flotte nu. Jeg har aldrig haft flottere fødder end som nu, og jeg nyder tanken om at gå sommeren i møde med bløde, bare fødder.

Da jeg spurgte ind til, hvilken særlig egenskab CBD har, var jeg slet ikke klar over, hvordan det fungerede - at der er den særlige egenskab, at CBD kommunikerer med cellerne i huden, så hudreceptorerne optager alle de gode ingredienser, der er i CBD-fodcremen.

Det har været meget effektivt og virket for mig, og allerede efter en uges tid kunne vi se forskel på mine hæle. På kun 14 dage opnåede jeg synlige resultater, og nu har jeg så de flotteste fødder, jeg nogensinde har haft - helt uden at skulle gå til fodterapeut.

Heidi Overgaard kan på det varmeste anbefale at komme i gang med CBD-fodcreme fra NatureCell.

 

Efter 14 Dage

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER