Videre til tekst

Fra Rødme til Ro: Mille's Erfaringer med NatureCell Hudpleje

Jeg har rigtig god erfaring med brug af de produkter jeg har prøvet fra NatureCell.

Jeg har desværre ikke fået taget nogle før- og efterbilleder, så jeg kan ikke på den måde dokumentere mine gode resultater.

Min historik: Jeg er 60 år og har i ca 10 år fået lavet bl.a. diamant slibningshandlinger ved en kosmetolog. Det har med stor succes fjernet mine pigment forandringer samt mine ar efter akne. Jeg har samtidig haft rigtig god erfaring med brug af produkterne som jeg købte via min behandler / kosmetolog, så jeg har i mange år behandlet min hud med gode produkter.

Men alligevel - For ca 1½ år siden begyndte jeg at have afskallende hud og rødme på hage og næse (især ved næseroden). Huden skallede af i flager, som om jeg havde fået for meget sol. Fik de samme steder også en del små hvide ”bumser og hudorme”  (jeg er 60 år).

Det kunne min kosmetolog og jeg ikke rigtig få bugt med.

Lægen sagde, at det sandsynligvis var perioral dermatitis. Jeg fik noget creme som jeg ikke rigtig kom i gang med at bruge, da det sandsynligvis ville forværre hudlidelsen for en periode (ved godt at jeg skulle have givet det en chance……).

Hudlæge har endvidere for ca 5 år siden sagt, at jeg har en mild grad af rosacea. Den creme jeg fik i dengang syntes jeg også bare gjorde det værre.

Ved et tilfælde fik jeg i efteråret 2023 kontakt til Lizbeth og Nature Cell.

I november 2023 begyndte jeg med at bruge CBD hudolien 1000 mg morgen og aften (sammen med mine sædvanlige produkter fra min kosmetolog). Efter ca en måneds brug, faldt min hud mere og mere til ro. Der kan stadigvæk indimellem komme mindre udbrud - men mest kun omkring næseroden – og slet ikke næsten konstant som tidligere. Uanset om det skydes olien eller CBD indholdet i olien, så blev min hud som et ekstra plus også mere blød.

Da jeg fik vokset ansigtet først i januar, blev min hud for første gang ikke rød, som den plejer at blive i en nogle timer efter afvoksningen. Min kosmetolog kunne tydeligt se, at min hun var meget mere i balance.

Min datter på 30 år bruger dag- og natcreme samt bodylotion af mærket Falk fra NatureCell. Hun oplever også en bedring i hendes hud med mere ro og balance i forhold til urenheder og rødme (hun har også gået til behandling hos kosmetolog med gode resultater). Hun har på hendes ryg, haft problemer med udslet/svamplignende plamager pga sved/varme. Når hun bruger bodylotion fra Falk forbedres det betydeligt. Hun har også fået produkter via læge, som kun har hjulpet i perioder, og som hun ikke skal bruge permanent.

Min mand har noget der kaldes en ”gammel mands vorte” i hårbunden. Vi kom én gang dagligt CBD hudolien 1000 mg på vorten, og efter ca 1 måned var den blevet meget mindre. Da vi i en 14 dages periode ikke fik kommet olien på vorten, begyndte den at blive større igen. Så vi skal helt klart bare blive ved indtil den er helt væk. Men min tanke er dog, at jeg vil prøve at købe en af CBD olierne og prøve den til dette i stedet for hudolien, for at prøve om det kan virke hurtigere og endnu bedre.

NatureCell produkter – især CBD hudolie og CBD olie - vil helt sikkert fremover have en plads i vores hjem.

Skrevet af Mille Wittendorff, marts 2024

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER