Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Hyaluronsyre Mirakel: Sådan revolutionerede NatureCell Collagen min skønhedsrutine

Er du en af dem, der endnu ikke er begyndt at bruge kollagenpulver?

Jeg har personligt taget det i cirka 3 måneder nu. Jeg blander to små teskefulde i min morgenkaffe. En af grundene til, at jeg kan gøre det, er, at det har en neutral smag. Hvis det smagte af noget, jeg ikke kunne lide, ville jeg sandsynligvis ikke kunne holde fast i at bruge det, uanset hvor godt produktet er. Det betyder faktisk meget for mig.

Det fantastiske er, at efter disse tre måneder kan jeg virkelig mærke en forskel. Mine negle, som plejede at være splittede, svage og nemme at knække, er nu blevet utroligt stærke. Jeg behøver ikke længere bruge kunstige negle, fordi mine naturlige negle er blevet så solide. Det gør mig virkelig glad. Derudover har min hud på mine hænder fået sin fasthed tilbage. Tidligere var den lidt slap, men nu er den så elastisk, at den strammer op, når jeg trækker i den. Jeg er virkelig tilfreds med resultaterne af NatureCell Collagen tilsat hyaluronsyre.

En vigtig faktor her er tilstedeværelsen af hyaluronsyre i dette produkt. Det hjælper med at holde huden fugtig, og jeg tror, det er grunden til, at min hud er blevet så elastisk igen. Der er en betydelig mængde kollagen i dette produkt, og det er grunden til, at jeg valgte NatureCells. Jeg kan virkelig kun anbefale det til andre.

Tina Sørensen

 

Vil du også prøve Collagen med hyaluronsyre, se 3 PAK tilbud her.

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER