Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Solskade-operation aflyst: Mai-Britt's fortælling om NatureCell CBD Hudpleje

”Hej Allesammen, jeg er Mai-Britt Funch, og jeg vil gerne dele min utrolige oplevelse med jer, hvor NatureCell CBD-produkter reddede mig fra en potentielt krævende operation i ansigtet.

Den 24/8-2023 besøgte jeg en hudlæge i Værløse på grund af solskader på min næse. Efter en grundig undersøgelse blev det klart, at hudlægen mente, det skulle opereres væk. Vi planlagde det til november for at komme over sommeren og på grund af dets indvirkning på mit udseende.

Men i begyndelsen af september ændrede en tilfældig Facebook-video fra NatureCell alt for mig.

Videoen handlede om NatureCells CBD-olie, der havde hjulpet en person med solskader.

Uden tøven bestilte jeg Antiageing Dagcreme, Multi Serum og 1000 mg CBD-olien fra NatureCell.

Som I ved, tager det mere end 3 måneder, før man kan vurdere effekten. Da jeg vendte tilbage til hudlægen her i januar - 4 måneder efter jeg startede med CBD-produkterne - blev jeg mødt af en overraskende nyhed. Der var ikke længere tegn på solskader, og operationen var ikke længere nødvendig.

Jeg har brugt dagcreme og multiserum to gange dagligt, og om natten har jeg også brugt CBD-olien for at forstærke virkningen, kun på næsen.

NatureCell's CBD-produkter har været en stor overraskelse for mig. Jeg er imponeret over, hvilken effekt CBD hudpleje har haft.

Jeg har netop købt natcremen og rensegelen, som også er fantastiske. Produkterne absorberes hurtigt uden at fedte, og de efterlader huden blød og lækker.

Jeg kan varmt anbefale NatureCell's produkter til alle, der ønsker en naturlig og effektiv løsning til deres hudplejebehov. Mine erfaringer taler for sig selv, og jeg er taknemmelig for at have fundet disse fantastiske produkter, der har gjort en markant forskel i mit liv. Og så er jeg vild med, at det er et dansk firma, og at det er naturlige produkter, for jeg har altid været tilhænger af at løse udfordringer af naturlig vej.

Tak for at læse min historie, og jeg håber, at mine erfaringer kan hjælpe andre med at opdage fordelene ved NatureCell's CBD-produkter”

Mvh Mai-Britt Funch

 

Mai-Britt bruger følgende produkter:

  1. NatureCell CBD Dagcreme, Antiageing
  2. NatureCell CBD Multi Serum
  3. NatureCell CBD Olie (1000 mg)
  4. NatureCell CBD Natcreme
  5. NatureCell CBD Rensgele

 

Disclaimer: Vores produkter er naturlig hudpleje, ikke medicin. Individuelle resultater kan variere, og vi garanterer ikke samme effekt som beskrevet i kundehistorien. Anvend ikke vores produkter som erstatning for medicinsk behandling. Konsulter altid en sundhedsprofessionel ved sundhedsrelaterede bekymringer.

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER