Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Fra eksem-plaget til bløde hænder: Min erfaring med CBD-NatureCell håndcreme

Kis Laursen lider af håndeksem med megen tørhed og kløe, og hun oplever også reaktioner på kontakt med vand, sæbe, mel, støv og meget andet. Hun har siden børnealderen haft atopisk eksem, også kaldet børneeksem,  og førhen var det over hele kroppen, men nu har hun "kun" eksem på hænderne.

Den tørre hud på hendes hænder med hvide skæl påvirker hende psykisk, og hun synes, det kan være pinligt at gå rundt og hilse på folk, når hendes hænder er enten helt tørre og med en kradsende overflade eller fedtet af creme, når de lige er smurt ind i fedtcreme. Selvom hun ved, at hun ikke skal "skamme" sig over det, ved hun ikke, hvor følelsen kommer fra - men den er der. Hun har altid ønsket sig "bløde hænder".

Hendes hænder kan klø rigtig meget, og det kan fjerne hendes koncentration, når hun arbejder, samt det kan tage hendes opmærksomhed væk fra det, hun laver. Hun tåler ikke "skumsæbe", som der er på mange offentlige steder - hoteller og færger, så hun skal altid huske at medbringe en lille håndsæbe.

Det betyder også noget, når hun gerne vil "ae" sine børn, og berøringen for dem ikke er behagelig, fordi hendes hænder er som sandpapir eller fedtet af cremen - ingen af delene er en behagelig sanseoplevelse for børnene.

Kis har prøvet alt, lige fra alternative behandlinger til dyre cremer, og medicinsk har hun også prøvet alt - tjærebade, røde bade, medicinsk pillebehandling. Hun har selv fravalgt pillebehandling via hudlæge, fordi hun synes, at bivirkningerne var for store.

Det er mange år siden, hun har forsøgt sig med andet end hendes cremer fra apoteket, inklusive hormoncreme. Hun har ikke skiftet basiscreme i 10 år.

Kis blev opmærksom på NatureCell, da hun mødte Lizbeth i sit netværk, og hendes tale om NatureCell og deres processer gjorde, at Kis fik modet til at prøve det.

Hun prøvede NatureCell, fordi hendes nuværende behandling ikke var optimal, og hun havde stadig meget tør hud og kløe. På daværende tidspunkt var det ret meget i udbrud, og hun havde kløe om natten, revner i håndfladerne og på fingrene - en meget tør og irriteret hud, selvom hun brugte de præparater, som hun har anvendt i mange år.

Kis havde mange betænkeligheder ved at skifte til og afprøve et nyt produkt, og hun var især nervøs for en forværring, fordi hun ikke orkede at prøve mere.

Kis valgte alligevel at prøve NatureCell, og hun begyndte at bruge produkterne i marts 2023. Efter kun to uger kunne hun allerede mærke en forskel. Hendes hænder var ikke længere så tørre og kløende, og hun havde ikke længere behov for at smøre creme på hele tiden. Efter fire uger var udbrud i hendes eksem næsten væk, og hun var meget positivt overrasket over sin bløde hud på hænderne.

Kis er nu en fast bruger af NatureCell, og hun er meget tilfreds med produkterne. Hun behøver slet ikke smøre sine hænder så ofte længere. Og i dag bruger hun kun håndcremen fra NatureCell. Hun synes, at produkterne er nemme at bruge, og hun har ikke oplevet nogen bivirkninger.

Kis er også meget glad for den personlige kontakt, hun har haft med NatureCell. Hun har haft flere samtaler med Lizbeth, som har hjulpet hende med at finde de produkter, der virker bedst for hende. Hun synes, at NatureCell har en meget professionel tilgang til produkterne, og hun kan klart anbefale produkterne til andre, der lider af håndeksem eller andre former for eksem eller i det hele taget problemhud, eller bare for at passe og pleje sin hud.

For Kis har NatureCell været en game changer. Hendes eksem er nu under kontrol, og hun kan endelig nyde at have bløde hænder.

Disclaimer: Vores produkter er naturlig hudpleje, ikke medicin. Individuelle resultater kan variere, og vi garanterer ikke samme effekt som beskrevet i kundehistorien. Anvend ikke vores produkter som erstatning for medicinsk behandling. Konsulter altid en sundhedsprofessionel ved sundhedsrelaterede bekymringer

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER