Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Kunde Case: Sally Barsøe og hendes kamp mod Perioral Dermatitis med NatureCell CBD-olie

Mail modtaget fra: Sally Barsøe

Halløj derude!
Perioral Dermatitis - måske siger det Jer noget måske ikke - en af mange hudlidelser - jeg har døjet med dette on/off siden 2017!
Hos mig var det rødme, blære med puds, men også en forfærdelig kløe! Jeg kunne simpelthen ikke lade vær med at pille i det!!!
Men midt i marts modtog jeg min første NatureCell 1000mg olie - i søndags var den opbrugt og med stor glæde har jeg selvfølgelig åbnet en ny flaske!
Resultatet taler for sig selv!
Jeg gik ind til dette uden forventninger - fordi jeg tidligere har forsøgt mig med rens, tonic, serum, cremer og olier, behandlinger og til sidst tilbudt hormoncreme som jeg takkede nej til - men INGEN har leveret de resultater jeg både mærkede og så med dette produkt - fra første påførsel mærkede jeg at min hud fik ro, det blussede heller ikke op, men det var som at huden fik hjælp til at regenerer sig selv uden at tørre ud og skalle af som alle andre behandlinger ellers har tendens til !
1 produkt har jeg benyttet - fordi de blot skulle have en chance - nu kan jeg jo så godt løfte sløret for at jeg selvfølglig skal til at bruge rens og dagcreme fra NatureCell - og samtidig er jeg på 5. Dagen i gang med at bruge deres fodcreme! Wauw siger jeg allerede nu!
Tak for nogle fantastiske produkter!
//Sally Barsøe

Se Sally's video


Disclaimer: Vores produkter er naturlig hudpleje, ikke medicin. Individuelle resultater kan variere, og vi garanterer ikke samme effekt som beskrevet i kundehistorien. Anvend ikke vores produkter som erstatning for medicinsk behandling. Konsulter altid en sundhedsprofessionel ved sundhedsrelaterede bekymringer.

 


CBD-olie mod Bumser og Urenheder

CBD-olie er blevet populært for dets mange hudplejefordele, især for dem der lider af bumser og urenheder. Med sine anti-inflammatoriske egenskaber kan CBD-olie hjælpe med at reducere rødme og irritation, samtidig med at det regulerer talgproduktionen, som ofte er årsagen til akne.

Hvorfor vælge NatureCell CBD-olie?

  • Naturlige ingredienser: Vores produkter er fremstillet med naturlige og økologiske ingredienser, som skånsomt plejer din hud.
  • Dokumenteret effekt: Mange kunder, ligesom Sally Barsøe, har oplevet positive resultater og en forbedret hudtilstand ved brug af vores CBD-olie.
  • Komplet hudplejeserie: Ud over CBD-olie tilbyder vi også rens, dagcreme natcreme, eye CBG gel, håndcreme, body lotion og fodcreme, så du kan give din hud den komplette pleje, den fortjener.

Oplev forskellen med NatureCell og se, hvordan vores CBD-olie kan hjælpe med at bekæmpe dine hudproblemer som bumser, urenheder og rødme.

Læs flere kundecases klik her eller prøv produkterne selv!


NatureCells Produkter

Vi tilbyder et bredt udvalg af CBD hudplejeprodukter, der supplerer vores CBD-olie:

  • Natcreme
  • Øjengel
  • Hyaluron serum
  • CBD-olier

For dem, der har de samme udfordringer som Sally, anbefaler vi vores startpakke, som indeholder:

  • Rens
  • Dagcreme
  • 1000 mg CBD hudolie

Denne startpakke er designet til at give din hud den bedste pleje og støtte til at opnå en balanceret hud. Find startpakken klik her.

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER