Videre til tekst

MIT YNGLINGS PRODUKT ER 500MG CBD OILEN

MIT YNGLINGS PRODUKT ER 500MG CBD OILEN

”For to år siden fik jeg eksem i ansigtet og fik cremer og
en skrap kur, så det kunne gå væk. Derefter var min hud ekstrem sensitiv. Jeg turde snart ikke smøre noget på den. Min datter kom med en CBD olie ”nu tager du 3 dråber ommorgen og gør det samme om aftenen, Der gik ikke ret lang tid før jeg kunne ske min hud fik det bedre. Nu har jeg en hud i balance, en hud der ikke er tør eller fedet. Jeg nyder fornemmelsen af, at når jeg har smurt CBD olie i ansigtet, føles den fuldstændig silkeblød. Altså det er fuldstændig fantastisk, jeg elsker den olie. Den bør ikke mangle i noget hjem. Jeg er også allergisk overfor myggestik. Så når jeg får et myggestik smører jeg den på, og det hjælper til det ikke hæver op og klør. Herhjemme bruger vi den når vi har fået et sår, så smører vi det med CBD olie. Så går der ikke lang tid før det er helet. Det er fuldstændig fantastisk - jeg elsker den. Den må ikke mangle.
Hvis jeg skal gi ud af 5 stjerner får den 10."

MARIANNE ZOFFMANN

 

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER