Videre til tekst

Mette "Min søster og jeg fik strålende hud og fik bugt med mørke rander"

Hej, mit navn er Mette, og jeg er 39 år gammel med en lille datter på lidt over et år.

Jeg har brugt NatureCells produkter i næsten to år, primært for at pleje min hud og forebygge rynker. Det, jeg har oplevet siden jeg begyndte at bruge produkterne, er en markant ensartet hudfarve og en betydelig reduktion af mørke rander under mine øjne – en velsignelse for dem af os med små børn, der sover lidt om natten.

Min familie har også taget produkterne i brug, og det fantastiske er, at min søster og jeg begge har undgået problemer med uren hud efter vi begyndte at bruge dem.

NatureCell er dansk, og deres webshop er e-mærket, så du kan trygt handle her. Vi er overbeviste om, at det er de unikke ingredienser i produkterne, der gør den store forskel for vores hud, og derfor giver vi vores varmeste anbefalinger til produkterne.

Ha' en dejlig dag.

De varmeste anbefalinger,
Mette Vendelbo 39 år, jurist, Skanderborg

Mette anvender følgende NatureCell produkter i sit ansigtsplejerutine:

  1. Anti Aging Dagcreme: Fyldt med naturlige og plejende ingredienser til dagen. CBD beroliger huden og stimulerer dermed den naturlige heling. Den medvirker effektivt til at mindske og modvirke rynker.

  2. Night Creme: Fyldt med CBD og vitaminer, herunder A-, B- og C-vitamin samt Ginkgo biloba, der modvirker dannelse af rynker. Den er genopbyggende og bidrager til reduktion af mørke rander og poser under øjnene.

  3. Multi Serum (Barriere Creme): Beskyttende multiserum, der udover CBD (cannabis) effektivt plejer og healer huden. Serummet indeholder adskillige aktive ingredienser og fungerer som en beskyttende og multifunktionel hudpleje til tør og skadet hud i ansigtet, på læberne og på kroppen.

  4. 1000 mg CBD hudolie: Mette påfører olien som det første lag under dagcreme/natcreme og multiserum. Den tilfører et højt CBD-boost, således at huden er klar til at optage alle de gode naturlige ingredienser.

  5. Nænsom Rense Gel: Fjerner urenheder og makeuprester i dybden samtidig med at opfylde hudens fugtdepoter. CBD'en i denne rensegel hjælper med at bevare hudens balance, afhjælper tør hud og normaliserer hudens sebumproduktion.

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER