Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Kend os på den grønne farve: også på rejsen hjem til dig!

Når du starter rejsen hos os, vil du ikke kun opleve at ingredienserne stammer fra en grøn vidunderplante, etiketter har grønne nuancer, men også i vejen frem til dig som kunde har vi taget bevidst valg.

Vores forsendelseskasser er skabt med omtanke for miljøet og din tilfredshed, og ikke mindst din oplevelse når du åbner et flot indpakket produkt.

Vi køber vores kasser hos Jakodan, en dansk emballageleverandør. En af grundene til, at vi har valgt Jakodan som vores leverandør er på grund af deres enestående kundeservice og fokus på miljøet! 

Vores postæsker er fremstillet af kraftigt bølgepapir, der er FSC®-certificeret.

Vi forsøger at forsende de fleste varer i den grønne æske. Den grønne farve på kasserne er en miljøgodkendt vandbaseret trykfarve.

FSC®-certificeringen sikrer, at papiret stammer fra skovområder, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven naturligt kan reproducere. Samtidig er det også en garanti for, at der tages hensyn til skovens biologiske mangfoldighed og de mennesker, der arbejder i skoven. Dette inkluderer uddannelse, sikkerhedsudstyr og fair lønforhold.

Jakodan hjælper sine kunder med at træffer bevidste valg for at minimere deres miljømæssige påvirkning, og det er præcis derfor, vi har valgt at samarbejde med dem om vores forsendelseskasser og indpakning.

Vi ønsker at sikre, at vores forsendelseskasser ikke kun beskytter dine varer, men også vores planet. 

Vi arbejder på at inkludere den tankegang i alt, hvad vi gør, og det næste, vi vil gøre, er at se på muligheder for at forbedre vores produktemballage.

Tak du støtter NatureCell en dansk iværksætter virksomhed.

 

 

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER