Videre til tekst
Gratis levering ved ordrer over 399 kr.

Medie omtale Ude & Hjemme

Jeg tester

★★★★★ NatureCell, CBD Olie 1000 mg - 30 ml, 699 kroner, naturecell.dk

Jeg tilhører den generation, hvor vi som børn blev sendt ud i solen påført niveaucreme. Altså ingen beskyttelse, og det var bare sådan, man gjorde. Som nu 56-årig kan jeg godt få øje på pigmentpletter i mit ansigt. Det er ikke voldsomt, men de er der.
Nu peger ny forskning på, at CBD fra hampeplanten kan hjælpe mod en lang række hudproblemer - herunder akne og pigmentpletter. Samtidig har CBD en række fordele for huden lige fra kløedæmpende virkninger, til at det er anti-inflammatorisk og smertelindrende. Og så er CBD helt lovligt.

Blød hud
Hampeplantens blomst har en høj koncentration af plantens aktive stoffer - såkaldte cannabinoider. I blomsten findes både THC, som er euforiserende og ikke tilladt at bruge, og CBD, der - som nævnt - er tilladt at bruge i kosmetik.
Danske NatureCell udvikler og producer hudplejeprodukter med CBD, heriblandt en olie.
Vi ved alle godt, at Rom ikke blev bygget på en dag. Jeg har kun brugt olien i en uge, så der er ikke sket de store mirakler, men jeg oplever en meget blød hud efterfølgende, da olien tilføjer fugt.

Selvforkælelse
Jeg bruger den morgen og aften under min dag-og natcreme. Den kan også blandes i en bodylotion. Olien er drøj i brug, hvilket er godt, da prisen ligger i den høje ende. Den har en svag urte- og citrusduft, som er ganske dejlig. Det føles som en god gang selvforkælelse - og det kan vi vel i bund og grund ikke få for meget af.
Produktet giver jeg fire ud af fem mulige stjerner.

KURV

KURVEN ER TOM

BEGYND AT SHOPPE

VÆLG VARIANTER